Natúr Fabútor
Fizetés Összeg: 0,00 Ft

Az ágy a hálószoba legfontosabb eleme a hosszú és nehéz munkanap utáni pihenéshez. A jól megválasztott ágy közvetlen hatással van az alvás minőségére és ezáltal a nap folyamán a hangulatára és a közérzetére. A fa ágy, valamint a fehér, fából készült ágy különböző stílusban berendezett hálószobák dekoratív eleme is lehet. Webáruházunkban kínált tömörfa ágyak nemcsak kiváló minőségű fából készültek, hanem időtálló és divatos dizájnnal is rendelkeznek. A világos vagy fehér fa ágyak skandináv, minimalista hangulatot visznek a szobába, míg a fiókos faágyak ideálisan rendezik be egy trendi és modern ifjúsági szoba terét.

Ágyak

Ágy tölgyfa 200 cm - Ravello Ágy tölgyfa 200 cm - Ravello
Gyártó: Katmandu
Ár: 394 425,00 Ft 525 900,00 Ft
 • kedvezmény
 • újdonság
Ágy tölgyfa 180 cm - Ravello Ágy tölgyfa 180 cm - Ravello
Gyártó: Katmandu
Ár: 368 842,50 Ft 491 790,00 Ft
 • kedvezmény
 • újdonság
Ágy tölgyfa 160 cm - Ravello Ágy tölgyfa 160 cm - Ravello
Gyártó: Katmandu
Ár: 343 642,50 Ft 458 190,00 Ft
 • kedvezmény
 • újdonság
Ágy tölgyfa 140 cm - Ravello Ágy tölgyfa 140 cm - Ravello
Gyártó: Katmandu
Ár: 303 930,00 Ft 405 240,00 Ft
 • kedvezmény
 • újdonság
 • kedvezmény
Tölgyfa ágy 160 cm, fa lábakkal és dupla fejtámasszal - Toretta Tölgyfa ágy 160 cm, fa lábakkal és dupla fejtámasszal - Toretta
Gyártó: Katmandu
Ár: 224 952,00 Ft 346 080,00 Ft
nézz meg többet
 • kedvezmény
 • újdonság
 • kedvezmény
 • újdonság

Tömörfa ágyak

Miért válasszon tömörfa ágyat? A természetes fa rendkívül tartós alapanyag, amely a sérülésekkel szemben is rendkívül ellenálló. A faágy tartós és masszív hálószobabútor - ha jó minőségű fát választ, nem kell aggódnia amiatt, hogy a bútor gyorsan tönkremegy és cserére szorul. Ráadásul a tömörfa ágy környezetbarát választás - a fabútorok nagyon tartósak, a természetes fa pedig olyan alapanyag, amely az évek múlásával még szebbé válik. Az egyetlen dolog, amit szem előtt kell tartania, az a fa rendszeres karbantartása. További előnye a fa felületén látható erezetek, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek a bútoroknak. Nincs két egyforma fából készült bútor!

Fenyő ágyak

Többek között masszív fenyőfa ágyak széles választékát találja különböző színekben, méretekben és formákban. Webáruházunkban egyszemélyes és kétágyas ágyakat egyaránt talál tömör fából. A kínálatunkban elérhető hálószoba ágyak a következő változatokban állnak rendelkezésre: természetes fa árnyalatban, fehér, valamint fehér és természetes fa árnyalat kombinációjában. Azok, akik gyermekszobát szeretnének berendezni, kínálatunkban fából készült gyermekágyat és egyéb fabútorokat is találnak, amelyek ideális berendezési tárgyai a legkisebbek szobáinak. Bútoraink, köztük a fából készült fehér ágy gyártásának minden fázisában ügyelünk a biztonságos és környezetbarát anyagok kiválasztására, beleértve a vízbázisú festékeket és lakkokat is. Így biztos lehet benne, hogy termékeink biztonságosak az Ön és kisgyermeke számára is!

A natúr fa ágyak a jó minőségű fa vázzal, valamint kényelmes és jól megválasztott matraccal rendelkeznek. Ha nem tudja, hogyan válasszon magának matracot, forduljon szakemberhez, aki segít ebben! Ez rendkívül fontos, ha hatékony és gerincvédő alvást szeretne. Egy tömör fából készült  ágy  ráccsal és jó minőségű matraccal együtt garancia a minőségi és egészséges alvásra. Oldalunkon további kiegészítőket is talál, például ágyneműtartókat.  A tárolódobozos tömörfa ágyak többlet tárolóhelyet biztosítanak, így különösen kis belső terekben remek választás. A tömörfa ágyak tárolódobozzal gyerekszobákban (játékok tárolására) és tinédzserek szobáiban (számítógépes- és társasjátékok, könyvek stb. számára) is jól működnek.

Tömörfa ágy árak

Webáruházunk nemcsak fenyőfa bútorokat, hanem tölgyfa bútorokat is kínál, amelyek jól működnek a modern berendezésben. Egy tömörfa ágy ára nagyban függ attól, hogy milyen fajta fából készült. Kínálatunkban természetes fenyőből és tölgyfából készült ágyakat egyaránt talál. A fenyőfa az egyik legolcsóbb fafajta, mivel gyakori és alacsony a feldolgozási költsége. Ennek eredményeképpen a honlapunkon elérhető természetes fenyő ágy vonzó árral rendelkezik.  Az ágy kiválasztásakor ne felejtsen el további kiegészítőket beszerezni, például rácsot és fiókokat az ágy alá.

Tekintse meg további bútorkínálatunkat is!

tetejére
Shop is in view mode
Mutasd a teljes oldalt
Sklep internetowy Shoper Premium