Natúr Fabútor
Fizetés Összeg: 0,00 Ft

Különböző típusú fából készült vitrineket kínálunk: egy- és kétajtósakat, valamint különböző magasságúakat. Mindegyik természetes fából készül és fehér vízbázisú festékkel vagy viasszal van bevonva, ami csodálatosan kiemeli a fa szépségét. A fából készült vitrinek egyrészt tárolóhelyek - hasznosnak bizonyulnak az étkezőben, a nappaliban vagy a konyhában. Másrészt az üvegezéssel ellátott fából készült vitrinek a szép edények vagy kristályok és a szoba fontos dekorációs elemeinek bemutatására is alkalmasak. Egy fehér fából készült vitrin sokféle belsőépítészeti kialakításhoz illik, a provence-i dizájntól elkezdve a skandináv szílusig. A tömörfa bútor évekre szóló befektetés és garancia a tartósságra. Válasszon az elérhető vitrinek közül, és párosítsa őket a kollekcióink más bútoraival.

Vitrinek

Vitrin 2D fa - Marone Elite Vitrin 2D fa - Marone Elite
Gyártó: Katmandu
Ár: 327 165,00 Ft 384 900,00 Ft
 • kedvezmény
 • újdonság
Fali vitrin tölgyfa - Arezzo Fali vitrin tölgyfa - Arezzo
Gyártó: Arezzo
Ár: 446 480,00 Ft
 • újdonság
 • újdonság
Vitrin 1.3 fa - Marone Elite Vitrin 1.3 fa - Marone Elite
Gyártó: Katmandu
Ár: 220 150,00 Ft 259 000,00 Ft
 • kedvezmény
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság

Elegáns bemutatóhely a nappaliba

A nappali vagy az étkező üvegezett fa vitrines szekrényei esztétikus helyet biztosítanak a családi ereklyéknek és a bemutatni kívánt gyűjteményeknek. A tömörfa vitrinben az étkészleteket vagy az asztalterítőket vagy abroszokat is elrejtheti. A szoba méretétől függően választhat fehér egyajtós vitrines szekrényeket vagy szélesebb kétajtósakat, több fiókkal és szekrénnyel. A Belluno Elegante kollekció fehér vitrines szekrényeinek fiókjaiba csendes zárórendszerrel ellátott síneket szereltünk be, amelyek megakadályozzák a becsapódást és biztosítják a kényelmes használatot. A vitrinek belsejében fából készült, állítható magasságú polcokat talál.

Provence-i és rusztikus stílusú fa vitrinek

A fenyő bútorokat modelltől függően vízbázisú festékkel vagy viasszal vontuk be a fehér meleg árnyalatában. A festék fedése körülbelül 85%-os, így a bútor felületén jól láthatók a fa erezetei és csomói (elhalt ágkezdemények). A fa látható struktúrája minden fehér szekrényt egyedivé tesz - nincs két egyforma darab.  A tömörfa vitrines szekrény díszítései, mint például a faragott fedőlécek, üvegezett ajtókon lévő párkányok kifinomultságot és ízlést kölcsönöznek a szekrényeknek. A kínálatban többek között a Marone vagy a Belluno Elegante kollekciók fa vitrin szekrényei szerepelnek. Skandináv szekrényt keres? Sikeresen berendezheti velük étkezőjét vagy nappaliját provence-i, skandináv és rusztikus stílusban.

Természetes anyag a környezetvédelem jegyében

Amikor bútorainkhoz fát választunk, különös gondot fordítunk arra, hogy az kizárólag ökologikus és felelős termesztésből származzon. Ezenkívül termékenket környezetbarát festékekkel vonjuk be. Mindezt azért, hogy biztosak lehessünk abban, hogy lengyel tömörfa bútorok választásával nem terheljük és károsítjuk a természetet. Ezt érdemes hangsúlyozni, hiszen manapság sokak számára ez az egyik legfontosabb tényező, amely befolyásolja a vásárlási döntést.

tetejére
Shop is in view mode
Mutasd a teljes oldalt
Sklep internetowy Shoper Premium