Natúr Fabútor
Fizetés Összeg: 0,00 Ft

A lakberendezés során a legapróbb részletekre is érdemes odafigyelni. Minden részlet számít, különösen, ha a hálószobáról van szó. Ennek a belső térnek végső soron a nyugalom privát oázisává kell válnia. A kényelmes ágy mellett érdemes helyet találni más bútoroknak is, amelyek többek között éjjeliszekrényeket is tartalmaznak. Fedezze fel az üzletünkben elérhető kollekciókat, és válassza ki magának a legdivatosabb és legpraktikusabb modelleket.

Éjjeliszekrények

  • újdonság

Az Ön egyéni igényeinek megfelelő éjjeliszekrény

Akár egy kisebb éjjeliszekrény, akár egy nagyobb modell iránt érdeklődik, üzletünkben biztosan megtalálja a tökéletes darabot. Van, akinek csak egy kis, kompakt bútordarabra van szüksége az ágy mellé, amelynek tetejére letehet egy könyvet vagy a telefont. Másoknak viszont jobban tetszenek a magas éjjeliszekrények, amelyek rengeteg tárolóhelyet kínálnak - nemcsak a tetején, hanem egy fülkében vagy egy további fiókban is.

Érdemes elemezni személyes igényeit, mielőtt kiválasztja a megfelelő modellt, hogy a megvásárolt széles vagy vékony éjjeliszekrény fiókokkal vagy zárható polccal biztosan megfeleljen minden elvárásának és igényeinek és tiszta öröm legyen annak használata. A legkeskenyebb éjjeliszekrény modellünk 30 cm szélességű, a legszélesebb változatnál, ugyanez a méret akár 65 cm széles is lehet.

Egy éjjeliszekrény minden stílushoz

Mindenki más belső tereket kedvel - egyesek szeretnek meghitt és családias hangulatot teremteni maguk körül, míg mások a szigorú és minimalista elrendezést részesítik előnyben, ahol fontos a következetesség és az elegancia. Bármi is legyen az Ön személyes preferenciája e tekintetben, kollekcióink között biztosan talál az ízlésének megfelelő bútorokat.

  • boho éjjeliszekrény - egy ilyen modell ideálisan illeszkedik az idilli elrendezésbe, amelyet puha és hangulatos szövetek, rojtok, fonatok, álomfogók és a természettel kapcsolatos tárgyak uralnak,
  • glamour éjjeliszekrény - megfelel az exkluzív külsejű enteriőrökhöz, amelyekben a pompa, a csillogás és a luxus, valamint a steppelt fejtámlák vagy ékszer-kiegészítők dominálnak,
  • modern éjjeliszekrény - az ilyen modellek ideálisan kiegészítik a minimalista és egyszerű berendezéseket, amelyekben a főszerepet a letisztult forma és az elegancia játssza,
  • skandináv éjjeliszekrény - a skandináv stílus a természetre utal, ezért bármilyen fából készült éjjeliszekrény tökéletesen illik hozzá - a világos vagy a sötét fa tökéletesen illik ezekbe az elrendezésekbe,
  • fenyő éjjeliszekrény - rusztikus/provence-i - fából készült éjjeliszekrény, amelyet az ajtón lévő keretek, díszlécek díszítenek, amelyek dekoratív hangsúlyt jelentenek, nagyon kellemes a szemnek és az idilli hangulatra utalnak, tökéletesen illeszkedik az ilyen enteriőrökbe.

Az ebben a kategóriában leírt és elérhető modellek nem csak felnőtteknek szóló javaslatok, hanem közöttük találhatunk ifjúsági éjjeliszekrényeket is, amelyek tökéletesek bármelyik tinédzser szobájába.

Fából készült éjjeliszekrények - fenyő és tölgyfa a természet szerelmeseinek

A kínálatunkban található fa éjjeliszekrények fenyőből és tölgyfából kiváló választás a természetes anyagokból készült bútorok szerelmeseinek. Mindegyikük nemcsak stílusos kialakításuk, hanem magas funkcionalitásuk és praktikusságuk miatt is nagyon népszerű. Ezenkívül rendkívül erősek és tartósak, így hosszú távú befektetésnek bizonyulnak. Bármely hálószobába, vendégszobába, gyerekszobába vagy ifjúsági szobába beilleszthetők.

Az ilyen kis méretű természetes bútorok tökéletesen kiegészítik az olvasósarkokat is. A gyártáshoz felhasznált alapanyagok jól bírják az intenzív használatot, könnyen ápolhatók, újrafényezhetők, és élőben is gyönyörűek. A fa öregedési folyamatának hatására a fa egyre hangsúlyosabbá váló szemcséi és csomói miatt minden egyes használati évvel egyedi jelleget nyernek. Ez a jelenség minden egyes darab egyediségéről tanúskodik, így biztos lehet benne, hogy az Ön által választott fa éjjeliszekrény csak az Öné lesz, hiszen nincs két egyforma darab.

Hogyan használjuk a klasszikus és modern éjjeliszekrényeket?

A kínált klasszikus és modern éjjeliszekrények a legjobban az ágy közelében működnek. A pároknak tervezett házastársi modellek esetében érdemes a szekrényeket az ágy két oldalán elhelyezni, hogy mindenki könnyen hozzáférjen hozzájuk. Hogyan használja őket? Valójában ezek a legpraktikusabb bútordarabok közé tartoznak, amelyekkel otthonunkban találkozhatunk. Tökéletesek arra, hogy letegyük rájuk a telefont vagy a  lefekvés előtt olvasott könyvet. Használhatók az este vagy reggel bevett gyógyszerek, zsebkendők vagy a telefon töltéséhez szükséges kábel tárolására is. Jó ötlet egy éjjeli lámpát elhelyezni az éjjeliszekrény fedőlapján, így anélkül használhatja a világítást, hogy fel kellene kelnie az ágyból. A fiókokkal felszerelt éjjeliszekrényekkel extra tárolóhelyet nyerhet olyan dolgok számára, amelyeket nem szeretne a szekrény tetején tartani.

tetejére
Shop is in view mode
Mutasd a teljes oldalt
Sklep internetowy Shoper Premium