Natúr Fabútor
Fizetés Összeg: 0,00 Ft

A nappali az a hely, ahol a legtöbb időt tölti, ezért a fából készült könyvespolcok jó ötletnek bizonyulnak. Így mindig kéznél lesz a kedvenc regénye, és a szoba gyönyörűen fog kinézni, amikor a vendégek meglátogatják. A könyvespolcok a családi ereklyék és dekorációk bemutatására is remek lehetőséget nyújtanak. Otthon felhalmozódnak a könyvek és sok értékes tárgy, amelyektől nem akar megválni. Mi ezt tökéletesen megértjük. A fenyő könyvespolc egy multifunkcionális bútordarab, amely évekig Önnel marad és lehetővé teszi, hogy emléktárgyait kényelmesen tárolja. Segítségével könnyedén barátságos és rendezett belső tereket hozhat létre, ahova öröm lesz belépni. A természetes tömörfa bútorok bevált választás, amelyet biztosan értékelni fog otthonában.

Fából készült könyvespolc - rendezett gyűjtemény

Webáruházunk természetes fenyőből készült könyvespolcokat kínál. A felület festéséhez vízbázisú festékeket használunk, melyeket a 85%-os fedőképesség jellemez. Ezáltal a bevonat alatt könnyen láthatóvá válnak az erezetek és a csomók. A könyvespolc uralkodó színe a meleg fehér, amely még a legminimalistább belső terekben is otthonos hangulatot biztosít. A fehér és az aranyszínű tölgy vagy a mélybarna dió kontrasztos árnyalatának dizájnos kombinációját is kínáljuk. Ez teszi fenyő bútorainkat olyan egyedivé. Nem talál két egyforma terméket - minden fehér, fából készült könyvespolc egyedi. Tisztában vagyunk azzal, hogy vásárlóinknak különböző elvárásai és preferenciái vannak, ezért a fehér fa könyvespolc mellett a klasszikus és rusztikus szobákhoz illő, fa színű bútorokat is kínálunk.

Miért érdemes tömörfa könyvespolcot vásárolni?

A nappaliba vagy dolgozószobába szánt, fából készült fenyőből készült könyvespolc tökéletesen kiemeli a provence-i stílusú belső terek jellegét. Az eredeti design azonban nem minden. A bolygó jóléte annak minden lakójának felelőssége, ezért könyvespolcaink gyártása során különös figyelmet fordítunk a felhasznált fa eredetére. Kizárólag tudatos és felelős termesztésből származó anyagokat használunk. Ezenkívül bútoraink festéséhez kizárólag vízbázisú festékeket hívunk segítségül. Ez biztosítja Önt arról, hogy a környezetet nem károsítja vásárlása. A természetes fenyőből készült könyvespolcok választásával összhangban maradhat a természettel és saját meggyőződésével. Tudjuk, hogy ez sok vásárlónk számára fontos kérdés, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy bútorainkat felelősségteljesen állítsuk elő:

  • minden fehér, fából készült könyvespolcot környezetbarát festékkel festünk,
  • természettudatosan termesztett fát használunk,
  • nem kötünk kompromisszumot a bútorok minőségében és a fenyő könyvespolc ára még mindig kedvező
  • A tömörfából készült fenyő könyvespolc remek vétel azoknak, akik klasszikus, időtálló bútordarabot keresnek, amely hosszú éveken át remek állapotban marad.

Fenyő könyvespolcok a klasszikus design kedvelőinek

A fából készült könyvespolcok kínálatában igyekszünk megfelelni vásárlóink igényeinek, ezért az üzlet kínálatában főként keskeny és alacsony nyitott könyvespolcokat talál klasszikus stílusban, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző stílusban berendezett belső terekhez. A szobájába jól illeszkedő fa könyvespolc segít rendszerezni az otthoni kiegészítőket - nemcsak a könyveket, hanem a CD-ket, az utazási emlékeket és a családi fotókat is. A könyvespolc polcainak jól átgondolt elrendezése lehetővé teszi a tárgyak vonzó elhelyezését. Azok a vásárlók, akik a zárt könyvespolc megoldást részesítik előnyben, választhatják vitrines résszel rendelkező vagy zárt, függő szekrény modelleinket.

Az egyszerű, keskeny, fából készült könyvespolc bárhol elhelyezhető a szobában anélkül, hogy a helyiség túlterheltségét kockáztatná. Funkcionális és sokoldalú bútordarab, amely teljesen új jelleget kölcsönöz lakásának vagy házának. A polcos kis fából készült könyvespolcot megvásárolva nemcsak könyvszekrényként használhatja a nappaliban, hanem az étkező, a folyosó vagy a dolgozószoba könyvespolcaként is. Ezenkívül funkcionális és tágas, fából készült gyermekszobai könyvespolcokat is kínálunk.

Milyen áron kaphatók az üzletben kínált fából készült könyvespolcok?

A webáruházunk kínálatában található tömörfa fenyő könyvespolcok és tölgyfa könyvespolcok hosszú évekre szóló, környezettudatos vásárlást jelentenek. Nagy gondot fordítunk arra, hogy a fából készült könyvespolcokat nagyon vonzó árkategóriában tudjuk tartani, ugyanakkor ügyelünk arra is, hogy az árkategória széles legyen. A fából készült polcok ára függ a méretüktől és attól, hogy milyen anyagból készül az adott modell.

Milyen könyvespolcok találhatók üzletünkben?

  • Skandináv könyvespolcok
  • Fenyő könyvespolcok
  • Loft könyvespolcok
  • Fehér könyvespolcok
tetejére
Shop is in view mode
Mutasd a teljes oldalt
Sklep internetowy Shoper Premium